Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

E-prekybos eBay platformoje mokymai Klaipėdos rajono verslininkams

Mokymai

E-prekybos eBay platformoje mokymai Klaipėdos rajono verslininkams

Registruotis čia: https://forms.gle/sDkCa3mSFgzGuEMU6

Mokymai nemokami, tačiau vietų skaičius ribotas!

Šie mokymai skirti pažinti eBay platformą (nuo registracijos iki eBay store ir įvairių įrankių naudojimo). Be to, tai mokymai skirti išmokti dropshippingo verslo modelio. Taip pat, tai mokymai skirti pažinčiai su tiekėjais: Kinijos ir Lenkijos.
Įgytos žinios padės tiek turintiems verslą dirbti su papildomų pardavimų kanalu ir/ar asortimento plėtra dropshipingo pagalba, tiek ieškantiems papildomų uždarbio galimybių ir verslą žadantiems susikurti vediniems dropshippingo verslo modelio.
Mokymų santrauka
Pirmiausia mokymuose aptarsime bendruosius mokymų dalykus ir reikalingas registracijas, išanalizuosim strategijas ir rinkas, sužinosim ir įvertinsime blaškymosi riziką.
Toliau mokymuose aptarsime tiekėjus tiek iš Kinijos, tiek iš Lenkijos. Kalbėsime tiek apie tiekėjų patikimumo vertinimą, tiek apie prekių rinkimosi strategijas. Išanalizuosime kaip reikėtų startuoti naujokui, bei kaip keliauja pinigai iš pirkėjo į jūsų kišenę.
Viena svarbiausių mokymų dalių yra skelbimo talpinimas. Išsamiai analizuosime, kas yra svarbu talpinant skelbimą nuo raktinių žodžių parinkimo iki atsakymo „kas yra SEO aprašymas“?
Mokymuose daug laiko bus skiriama problemų sprendimui, naujoko iššūkiams, skelbimų reitingavimą įtakojančioms politikoms.
Sužinosite kas yra eBay store, kaip ji veikia, ko jai reikia.
Ebay ir dropshippingo temą užbaigsime rodiklių ir ataskaitų analize, refresh, marketing ir darbo su virtualiais asistentais temomis. Po mokymų turėsite galimybę prisijungti prie bendruomenės, gausite mokymų baigimo sertifikatus.
O visai pabaigai turėsime dvi pamokas, kurios bus įvadas į visai kitus modelius ir strategijas t.y. apie nuosavos e-parduotuvės kūrimą ir dizainus, platformų skirtumus (shopify, wp), DSRobo, perpakavimas, apie startą, kiek jam reikia pinigų ir nuo ko pradėti, apie reklamos kanalus ir rizikas, įvesiu i fb ads managerį (basics) ir influencerių marketingo patirtis.
O tada – dirbsime bendruomenėje. Jūs niekada neliksite vieni.
Bendruomenė yra nuostabi vieta skirta komunikuoti kylančiais klausimais visada kai jų kyla. Daug, kompetetingų ir protingų žmonių seka naujienas ir jomis dalijasi, nesigaili patarimų ir juda pirmyn kartu.

Mokymai prasideda jau lapkričio 11 dieną, tad kviečiame suskubti užsiregistruoti ir dalyvauti mokymuose!

Mokymų lektorė Indrė Prichockaitė – Dropshipping‘o mokyklos įkūrėja, daugiau kaip 7-erius metus dirbanti dropshipping‘o srityje, kurią atrado norėdama įgyvendinti savo svajonę dirbti nepriklausydama nei nuo vietos, nei nuo laiko.